Resigilat Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 55, LCD, 2.0", 1440p

729,00 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 26.72 lei/luna
Disponibilitate: In stoc magazin limitat
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RSG-GR-010-01750-11

Garantie: 24 luni.

  • Distribuie pe:

Descriere Resigilat Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 55, LCD, 2.0", 1440p de la GARMIN

Camera de bord compacta si discreta, cu GPS activat
 

• Cu dimensiuni reduse si discreta cand este montata pe parbriz
• Camera cu 3.7 megapixeli si captura video 1440p, de inalta calitate; functioneaza chiar si in conditii de lumina redusa
• Avertismente pentru coliziune frontala si iesirea de pe banda, plus alerte privind camerele la semafoare si radarele fixe din apropiere
• GPS-ul activat, cu functia de detectare automata a incidentelor (senzorul G) salveaza inregistrarile video din momentul impactului, pentru a afisa cand si unde are loc fiecare eveniment
• Functia Control vocal va permite sa porniti/opriti inregistrarea, sa faceti o fotografie si multe altele, totul cu ajutorul vocii dvs.

   

Inregistreaza videoclipuri HD 1440p de inalta calitate
 

Garmin Dash Cam 55 este un dispozitiv de inregistrare de inalta definitie pentru condus, usor de utilizat, cu afisaj LCD de 2,0”. Dispunand de un obiectiv cu unghi larg, acesta captureaza intreaga latime a soselei si include GPS, pentru date precise privind ora si locatia, indicand cu exactitate locul si momentul evenimentelor. Va puteti baza pe Garmin Dash Cam 55 pentru a captura imagini video cu detalii excelente, atat in conditii de lumina slaba, cat si in conditii de lumina puternica. Montati camera pe parbriz si inregistrati traseul calatoriei dvs. la o rezolutie de 1440p.

Camera de bord realizeaza inregistrarea in bucla continua, utilizand cardul microSD™ inclus, care poate fi inlocuit. Pentru memorie suplimentara, puteti adauga un card microSD mai mare (comercializat separat, de pana la 64 GB; minimum Clasa 10).

Redati continutul video chiar pe afisajul dispozitivului sau urmariti-l mai tarziu pe computer.

   

Martorul dumneavoastra atent in permanenta

Nu trebuie sa va preocupe pornirea si oprirea dispozitivului. Daca Garmin Dash Cam 55 este cuplata la o sursa de alimentare, porneste automat inregistrarea si salveaza continutul video in caz de incidente.

Toate imaginile video sunt marcate cu ora si locatia, astfel incat veti sti cu precizie cand si unde a avut loc fiecare eveniment. Atunci cand revedeti imaginile video pe computer, veti avea acces la date precum latitudinea, longitudinea, data, ora, viteza si directia de deplasare.

Garmin Dash Cam 55 include functia de detectare automata a incidentelor (senzor G), astfel incat camera stie cand sa salveze inregistrarea curenta, anterioara sau urmatoare in momentul detectarii unui incident; in acest mod, va fi pastrata o inregistrare completa a evenimentului. Toate aceste informatii sunt salvate pe cardul de memorie microSD clasa 10 inclus, care poate fi inlocuit.

Pentru vizualizarea de aproape a pagubei provocate vehiculului sau bunului, puteti indeparta Garmin Dash Cam 55 de autoturism si puteti realiza instantanee.

   

Partajati traseul calatoriei cu Travelapse™

Functia de capturare video Travelapse ofera o modalitate usoara si distractiva de inregistrare si partajare a aventurilor de pe traseu, prin comprimarea orelor de condus in minute de atractii principale.

   

Sincronizati wireless videoclipuri cu smartphone-ul dumneavoastra.

Garmin Dash Cam 55 dispune de Wi-Fi® integrat, astfel incat puteti sincroniza wireless videoclipuri cu telefonul smartphone compatibil, dupa descarcarea aplicatiei gratuite VIRB®. Acest lucru va permite sa partajati cu usurinta videoclipuri cu prieteni, companii de asigurari sau autoritati judiciare.

   

Conduceti cu vigilenta sporita

Garmin Dash Cam 55 furnizeaza avertismente utile de constientizare pentru sofer pentru a incuraja un stil de condus mai sigur.

Avertizare de coliziune frontala va avertizeaza daca conduceti prea aproape de masina din fata. Avertizari la parasirea benzii va avertizeaza daca va abateti de la traseu.

Avertizare privind semafoarele si camerele de monitorizare a vitezei va avertizeaza cu privire la camerele la semafoare si radarele fixe.

Obtineti cu regularitate date actualizate privind locatia camerelor la semafoare si radarelor fixe printr-un abonament la baza de date Cyclops™, care este intretinuta zilnic si contine informatii despre camerele la semafoare si radarele fixe. Atunci cand vehiculul dvs. se opreste la o intersectie sau in trafic, alerta „Porniti” va notifica atunci cand traficul din fata vehiculului dvs. se decongestioneaza.

   

Monitorizati vehiculul parcat

Modul Parcare monitorizeaza imprejurimile autoturismului dvs. in timp ce masina este parcata, iar motorul nu este pornit. Incepe inregistrarea automat daca si atunci cand este detectata miscare (necesita cablul Mod Parcare Garmin, comercializat separat;).CARACTERISTICI GENERALE

Camera Single
Ecran 2.0 inch
Rezolutie filmare 1440p
Mediu de stocare Card MicroSD
Capacitate de stocare maxim 64Gb
Port USB Da
GPS Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 56.2 x 40.5 x 35.5
Accesorii incluse Cablu USB Manual Suport magnetic
Altele: Wi-Fi Senzor G integrat Control vocal

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.