Cum platesc?

Puteti cumpara produse din magazinul nostru folosind urmatoarele metode de plata:

Plata Ramburs (numerar la curier)

Puteti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate la livrare. Contravaloarea acestui serviciu este de 12,4 RON inclusiv TVA. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Ordin de plata sau depunere in cont

Plata prin Ordin de plata(transfer bancar) pe baza facturii proforme dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul PC Garage S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastre, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Depunere in cont

Plata se face in baza facturii proforma emise de catre PC Garage S.R.L. dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Plata se face prin depunere in unul din conturile PC Garage S.R.L. prezente pe factura proforma direct la sediul unei banci comerciale. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul PC Garage S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe dispozitia de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Banci la care se poate efectua depunere in cont:
Unicredit Tiriac Bank - comision zero pentru depuneri in contul FIT Distributon SRL.Pentru lista completa a unitatilor bancare Unicredit Tiriac click aici
Banca Comerciala Romana - comision zero pentru depuneri la ghisee automate(APT) in contul PC Garage S.R.L.. Depunerile realizate cu personal uman la ghiseu sunt supuse unor comisioane. Pentru mai multe detalii privind lista unitatilor bancare BCR click aici.

Numerar sau cu card, la sediul nostru

Puteti achita numerar sau cu card produsele comandate direct la sediul nostru.

Plata cu card, online sau la sediul nostru

PC Garage S.R.L. comercializeaza online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.payu.ro In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online. Prin solutia PayU puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul nostru in deplina siguranta.
Sistemul 3D Secure
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul PayU. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Puteti afla mai mult despre solutia PayU accesand info-cumparatori

Plata in rate

CardAvantaj - Credit Europe Bank

Puteti alege plata produselor prin CardAvantaj, in 2 sau 4 rate egale fara dobanda
Puteti cumpara produsele noastre in doua moduri folosind Card Avantaj:
- plata online, integral intr-o singura rata sau 2 sau 4 rate fara dobanda
- plata cu cardul la sediu, integral sau 2 sau 4 rate fara dobanda
Mai multe detalii aici.

Card BCR

Plata prin card de credit BCR, in 2, 3 sau 4 rate fara dobanda la sediul nostru.

Card Banca Transilvania

Puteti alege plata produselor prin card de credit Banca Transilvania in 8 rate egale fara dobanda la sediul nostru. Mai multe detalii pe site-ul StarBT al Bancii Transilvania.

Card Bonus Garanti

Plata prin Card Bonus Garanti, la sediu - 3 sau 6 rate fara dobanda.

Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2, 4 sau 6 rate fara dobanda, online sau la sediul nostru

Nici un produs in cos.

© 2014 - PC Garage S.R.L.