Aparat pentru gatit Singer Vitacook

  • Cuptor cu halogen Singer Vitacook, putere 1400W, capacitate 12l, multiple tipuri de gatire, functie decongelare, timer, accesorii, contine carte de retete si manual de utilizare Calitatea si...

Vezi prezentare completa si specificatii...
  • Contact vanzari
  • compara produsul
  • printeaza pagina

Acest produs nu mai face parte din oferta ElectroFun.

Va rugam sa alegeti unul dintre produsele similare disponibile de mai jos.

Va recomandam urmatoarele produse disponibile, similare ca pret si caracteristici:

Prezentare produs Ascunde

Cuptor cu halogen Singer Vitacook, putere 1400W, capacitate 12l, multiple tipuri de gatire, functie decongelare, timer, accesorii, contine carte de retete si manual de utilizare

Calitatea si traditia SINGER sunt sinonime cu VITACOOK!


 

S anatos: VITACOOK pastreaza vitaminele dar In acelasi timp elimina grasimile si toxinele din alimente, fiind partenerul de nadejde intr-un stil de viata sanatos.

I ngenios: spatiul destinat gatitului ia o noua infatisare! Fara a ocupa mai mult loc decat un cuptor cu microunde, VITACOOK poate pregati o varietate foarte mare de mancaruri (gratar, friptura, garnituri, gustari calde, paine, deserturi).

N econventional: rezistenta incalzeste aerul pana la 250 grade C, iar ventilatorul distribuie constant curentii calzi in vasul de gatit; alimentele sunt gatite uniform, bine patrunse si nu se degaja fum.

G ustos: aromele sunt pastrate intacte, imbinandu-se perfect intr-un puzzle culinar ce incanta gustul cu o savoare deosebita

E ficient: VITACOOK are un design compact dar eficient in acelasi timp: capacitatea de 12 l poate fi extinsa la 14 l cu ajutorul inelului metalic, iar accesoriile incluse sunt concepute pentru a gati concomitent, pe doua niveluri, o masa pentru intreaga familie.

R apid: puterea de 1400W confera un timp redus de preparare (vita-45’, pui-40', mici-30’, peste-15’, cotlet-10’, pizza-10’)

 

Retete Vitacook

 

Oua fierte cu bacon

Ingrediente:
4 oua
8 felii de bacon
Mod de preparare:
Puneti raftul inalt in bolul de sticla al cuptorului. Puneti cele 8 felii de bacon pe raft si gatiti timp de 4 minute. Puneti ouale (nesparte) pe raftul inalt si lasati-le la gatit timp de 6 minute. Ouale vor fi fierte moi (daca doriti ouale tari, mai adaugati inca 4 minute).

 

 

 

 

 

Pui la cuptor

Ingrediente:
1.2 - 1.7 kg pui, sare si piper
sos de soia, cateva felii de morcov
ceapa sau telina, unt sau margarina
miere (optional)
Mod de preparare:
Spalati puiul si inlaturati gatul si maruntaiele. Inlaturati excesul de umezeala cu un servet uscat. Condimentati interiorul puiului cu sare si piper, si introduceti legumele. Pe suprafata puiului presarati sos de soia si sare. Legati picioarele unite pentru a pastra o forma atractiva. Ungeti puiul cu unt sau margarina, si miere (daca doriti). Plasati puiul pe raft si gatiti la 180 grade C timp de 35 - 40 minute. Puteti sa mai gatiti pe langa pui si cartofi sau mazare in acelas timp.

 

 

 

Peste copt

Ingrediente:
4 fileuri de somn (sau ce peste doriti)
condimente, pudra de usturoi
paprika, suc de lamaie
lamaie, piper - optional
Mod de preparare:
Puneti folie de aluminiu pe o tava. Ungeti fileurile cu suc de lamaie. Presarati pe ambele parti cu pudra de usturoi, condiment si paprika. Coaceti la 200 grade C timp de 10-12 minute, sau pana cand este gata pestele. Puteti adauga lamaie si piper daca doriti.

 

 

 

Pizza

Ingrediente:
O pizza inghetata, nu mai mare de 11 inchi (27.5 cm) sau bucati individuale
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 250 grade C timp de 6 minute inainte de a incepe sa gatiti. Puneti raftul metalic in cuptor. Pastrati temperatura la 250 grade C si gatiti timp de 5-7 minute

 

 

 

 

 

 

Placinta cu nuci si suc de portocale

Ingrediente:
1/2 cana de faina, 1/2 cana  zahar
1/2 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 cana de ulei vegetal, 1/4 cana de sos de mere
2 oua, 1 cana de alune, nuci sau nuci pecan macinate
1/2 cana de suc proaspat de portocale
Mod de preparare:
Puneti raftul de metal in bolul de sticla al cuptorului. Amestecati faina, praful de copt, bicarbonatul de sodium, uleiul vegetal, sosul de mere, ouale si alunele, turnati amestecul in o tava non-aderenta de 23 de cm. Incalziti cuptorul la 175 grade C si coaceti timp de 45 de minute. Combinati sucul de portocale cu zaharul in un vas mic si fierbeti timp de 5 minute amestecand continuu. Turnati glazura peste paine imediat cum iese din cuptor. Lasati la racit in tava sau pe raftul de metal.

Cauta produse similare

Specificatii

Opinii

Nici un produs in cos.

© 2014 - PC Garage S.R.L.