Pagina principala » Aparate pentru bucatarie » Aparate pentru gatit » Orion » Uscator de fructe si legume OFD 1103

Aparat pentru gatit Orion Uscator de fructe si legume OFD 1103

  • Uscator de fructe si legume ORION OFD 1103, putere 450W, 4 tavi, termostat, dispozitiv de inchidere automatica. Alimente: vegetale, fructe, ciuperci, alune, ierburi, carne, peste, paine. Informatii...

Vezi prezentare completa si specificatii...
  • Contact vanzari
  • compara produsul
  • printeaza pagina

Acest produs nu mai face parte din oferta ElectroFun.

Va rugam sa alegeti unul dintre produsele similare disponibile de mai jos.

Va recomandam urmatoarele produse disponibile, similare ca pret si caracteristici:

Prezentare produs Ascunde

Uscator de fructe si legume ORION OFD 1103, putere 450W, 4 tavi, termostat, dispozitiv de inchidere automatica. Alimente: vegetale, fructe, ciuperci, alune, ierburi, carne, peste, paine.

Informatii utile:
* Bucatile mai mici se usca mai repede si in mod uniform.
* Pentru a termina mai repede procesul de uscare, luati coaja saus coateti samburii la anumite fructe si legume.
* Fructele si legumele selectate pentru uscare trebuie sa fie de calitate superioara, proaspete si coapte. Cu produsele inferioare nu veti obtine un produs uscat satisfacator. Produsele necoapte nu au gust si culoare. Produsele coapte peste masura pot fi tari si fibroase sau moi si zemoase.
* Pregatiti  produsele imediat ce le-ati cules si incepeti uscarea de indata. Spalati sau curatati in intregime toate produsele proaspete pentru a indeparta orice urma de praf sau spray. Sortati produsele si aruncati pe cele care nu sunt de calitate buna sau care au inceput deja procesul de putrefactie.

Fructe amestecate
2 banane(fara coaja)
250g capsuni
1 cana bucati de ananas (din conserva)
Feliati fructele in mod uniform, 0.5 cm grosime. Adaugati 1/4 cani de nuci amestecate dupa uscare si racire.
Inele din mere cu scortisoara
2.25 kg mere
5 lingurite scortisoara
Luati coaja la mere si feliati la o grosime de 0.5 cm. Presarati cu scortisoara dupa uscare.
Citrice
1.35 kg portocale
5 lamai
4 grapefruit
Spalati fructele. Pastrati coaja, feliati fructele in mod uniform, 0.5 cm grosime. Puneti-le pe tavile aparatului si uscati-le.
Tropical paradise
10 kiwi
1 ananas
3 papaya
Luati coaja de la papaya si kiwi. Scoateti miezul sau samburii si pielea de la ananas. Feliati uniform toate fructele, aproape 0.5 cm grosime.
Puneti-le pe tavile aparatului si uscati.

Capsuni
2 cani capsuni curate si spalate, puneti-le in blender cu o cantitate mica de suc de mere pentru ca fructele sa devina un lichid. Puneti pe tavi o folie de plastic. Turnati capsunile din blender pe tava infoliata in plastic, intindeti in mod egal cu o spatula. Deshidratati pentru aprox 6 ore. Orificiile de sus deschise.

Jerky
Intr-un vas pentru copt (23x33cm) marinati felii mici de carne de vita si curcan cu 1/4 cani de sos de soia, 2 lingurite zahar maro si 2 lingurite. Mestecati bine, asigurati-va ca toate bucatile de carne sunt acoperite pe toate partile de amestecul realizat. Acoperiti cu folie de plastic si lasati 10-15 minute. Cand sosul marinat este gata, asezati fiecare bucata de carne pe tava in asa fel incat sa se atinga numai putin intre ele. Cu cat este mai fin taiata carnea cu atat este mai scurt procesul de deshidratare. 8-10 ore pentru felii de 0.15 cm. Orificiile de sus deschise.

Pliculete de plante uscate si amestecate
Puteti pastra mirosul florilor si plantelor de primavara si vara din gradina dumneavoastra cu ajutorul deshidratorului de alimente. Alegeti petalele de flori si puneti-le pe tavile aparatului cu toate orificiile larg deschise. Cand sunt perfect uscate (aproape 5 ore) pastrati-le in saculete decorative si legaĊ£i-le cu o panglica. Puteti presara pe petale condimente ca scortisoara, putin rosmarin uscat sau menta, in functie de preferinte. Cel mai bine este sa tineti saculetul inchis pana cand toate mirosurile s-au amestecat.

Cauta produse similare

Specificatii

Opinii

Nici un produs in cos.

© 2014 - PC Garage S.R.L.